Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР інтригують заявою про підтвердження смерті Пригожина: просять ще зачекати
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР інтригують заявою про підтвердження смерті Пригожина: просять ще зачекати

У ГУР залишають невелику ймовірність, що Пригожин може бути живим

9 вересня 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що в Росії нібито вже заявили про підтвердження загибелі в авіакатастрофі ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, потрібно набратися терпіння та ще трохи почекати, щоб переконатися у смерті засновника ПВК "Вагнера". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький.

У ГУР інтригують заявою про підтвердження смерті Пригожина: просять ще зачекати

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Представник української розвідки зазначив, що вже був випадок, коли Євген Пригожин нібито загинув у авіакатастрофі. Однак потім виявилося, що він живий.

"Давайте почекаємо. Це не так просто. Це Росія, її складно зрозуміти", – додав Скібіцький.

Зазначимо, знищення 23 серпня над Тверською областю (РФ) бізнес-джету Embraer 600 з бортовим номером RA-02795, в якому перебували ватажки ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та Дмитро Уткін, серйозно сколихнув інформаційний простір. Президент США Джо Байден заявив, що передбачав такий розвиток подій. Мовляв, після червневого заколоту вагнерівців було зрозуміло, що Путін цього просто так не залишить. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк також упевнений, що аварія літака сталася за наказом Путіна. Цієї ж версії дотримуються аналітики Інституту вивчення війни, припускаючи, що таким чином російський диктатор сподівається публічно відновити своє панування і помститися за приниження після заколоту найманців 24 червня. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін причетний до смерті Пригожина: Зеленський зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини