У Гордона запитали, чому не воюють троє його синів

Дмитро Гордон - відомий журналіст та телеведучий

Дмитро Гордон пояснив, чому троє його синів не воюють. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на відеотрансляцію за участю відомого журналіста.

За його словами, один із його синів важко хворий, а двоє інших - "народилися в іншій країні".

- Тому що у старшого мого сина захворювання дуже важке, з яким не те що на фронт – жити з ним важко. Щодо двох інших моїх дітей – вони обоє народжені не в Україні. Вони громадяни... Лео у мене громадянин Сполучених штатів Америки. Вони живуть в Америці багато років. Вчилися... Один в Англії ще в школі, потім в університеті в Англії, обоє живуть в Америці - вони народжені не в Україні, - трохи плутано пояснив Дмитро Гордон.

Згідно з відкритими даними, Дмитро Гордон має сімох дітей від різних шлюбів, зокрема трьох синів - Лев (2001 року народження), Дмитро (1995 року народження) та Ростислав (1992 року народження). При цьому Ростислав – випускник Київського інституту міжнародних відносин, а Дмитро – чотириразовий чемпіон Європи з об'єднаних єдиноборств (ката зі зброєю) в юнацькій категорії.

Тим часом американський генерал розповів, яким може бути український контрнаступ.

Окупанти збудували величезний окоп – де він знаходиться, а ЗСУ встановили шість тисяч протитанкових мін – де саме і навіщо.

"Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах просування супротивника вглиб нашої території, а це дороги, лісові смуги, мости тощо. Тільки цього тижня інженерними підрозділами облаштовано кілька десятків мінних полів з використанням понад 6 тисяч протитанкових мін , - каже генерал-лейтенант. - Прорито понад 7 тисяч метрів протитанкових ровів та траншей".