Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

Противник продовжує штурмові дії у Сєвєродонецьку

15 червня 2022, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 15 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як розповіли наші військові, на Сєвєродонецькому напрямку окупанти продовжують вогневий вплив за позиціями Сил оборони із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню.

" Підрозділи супротивника ведуть штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк, бойові дії продовжуються.", — повідомляє Генштаб.

Крім того, у населеному пункті Тошківка українські військові успішно відбили черговий ворожий штурм.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що МОЗ спрощує прохідний бал для майбутніх медиків: якими можуть бути наслідки такого рішення. Міністерство охорони здоров'я відмінило підвищені вимоги до мінімальної кількості балів для вступу до українських державних медичних університетів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Сєвєродонецьк: для військ та цивільних існує хімічна загроза (Відео). Війська хімзахисту Нацгвардії моніторять повітря у Сєвєродонецьку. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що літо прийшло, готуємо курточки – синоптик попередила про похолодання: які регіони це торкнеться. Особливо прохолодно, за даними синоптика, буде найближчої ночі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в МЗС Росії розповіли , коли поставлять крапку у війні з Україною. Москва знову закликає Київ сісти за стіл переговорів, але бойові дії не хоче припиняти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини