Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

Наразі бої у Сєвєродонецьку продовжуються

10 червня 2022, 18:34 comments3253
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про обстановку у місті Сєверодонецьк станом на вечір 10 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Генштаб, на Сєверодонецькому напрямку окупанти ведуть штурмові дії для встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк та створення умов для блокування наших підрозділів. Зараз бої продовжуються.

"Противник здійснював обстріл з артилерії в районах населених пунктів Сєверодонецьк, Лисичанськ, Устинівка, Тошківка, Золоте та Гірське", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що відомий юрист Ольга Гутовська у Лондонському суді добилася арешту власника українського банку-банкрута. Суд видав ордер на арешт власника українського банку-банкрута "Фортуна" Сергія Тищенка. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що коли християни відзначатимуть Трійцю : чого не можна робити на свято. Яких обрядів та традицій дотримувалися українці на Трійцю. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Офісі президента та МЗС України та Британії відреагували на вироки "трибуналу ДНР" іноземцям. У МЗС України та Британії засудили "вироки" іноземцям у "ДНР". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін уявив себе Петром I: у чому небезпека заяви диктатора – як реагувати Україні та світу. Президент РФ знову звернувся до історії і відкрито дав зрозуміти, що він почав війну проти України, щоб не захищати, як брехала російська пропаганда, а відбирати і вбивати. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини