Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про обстановку у місті Сєверодонецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про обстановку у місті Сєверодонецьк

Поблизу Метьолкіно ворог завдав авіаудару

14 червня 2022, 18:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України опублікували оперативну інформацію щодо ситуації на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 14 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про обстановку у місті Сєверодонецьк

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як розповіли наші військові, на Сєвєродонецькому напрямку загарбники обстрілювали цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Біла Гора, Устинівка, Тошківка та інші. Нанесли авіаудар з гелікоптерів поблизу Метьолкіно.

" Ворог веде штурмові дії в місті Сєверодонецьк, бойові дії продовжуються. Противник здійснює перегрупування військ і намагається посилити угруповання", — повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Нагадаємо раніше портал "Коментарі" писав про те, що   санкції створили проблеми "Газпрому": постачання газу одним з газопроводів різко впадуть. "Газпром" різко знизить постачання газу через "Північний потік – 1". Докладніше про це читайте у нашій статті.
Читайте також про те, що росія у вогні: у підмосковному Одинцово на території заводу спалахнула сильна пожежа (ВІДЕО). Очевидці кажуть, що чують вибухи. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.
Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Путін визначився із новою "сакральною датою" у війні проти України. У Кремлі дуже люблять прив'язувати ту чи іншу подію до знакових для себе дат в історії — ось і тепер Путін, який марить СРСР, може прив'язати завершення війни до 100-річчя створення СРСР.
Також "Коментарі" інформували про те, що у Генштабі назвали новий напрямок наступу російських військ. На Харківському напрямку РФ основні зусилля зосереджують на веденні позиційної оборони та недопущенні подальшого просування підрозділів Сил оборони до кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини