Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі розповіли, коли РФ перегляне стратегічні цілі із захоплення Лівобережжя України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі розповіли, коли РФ перегляне стратегічні цілі із захоплення Лівобережжя України

У Генштабі прогнозують, що РФ перегляне стратегічні цілі щодо захоплення Лівобережжя України у 2023 році

13 квітня 2023, 11:50 comments1292
Поділіться публікацією:

Російське керівництво може вкотре переглянути стратегічні цілі війни. Зокрема, щодо поетапного захоплення всього Лівобережжя нашої країни цього року. Як передає видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

У Генштабі розповіли, коли РФ перегляне стратегічні цілі із захоплення Лівобережжя України

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Досвід і мужність наших захисників, вміле застосування ними озброєння від країн-партнерів призвело до скорочення військового потенціалу РФ. А це майже напевно змусить агресора вкотре переглянути стратегічні цілі війни. У тому числі щодо поетапного захоплення всього Лівобережжя України цього року", — Заявив Громов.

Він додав, що у Генштабі прогнозують, що у весняно-літній період 2023 року ворог нарощуватиме кількісний та якісний показники з'єднань та військових частин, які залучені у війну проти України.

Громов зазначив, що Росія продовжить формувати стратегічні резерви та перекидати їх в українські кордони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "WP" вивчив "злиті" секретні документи: у російсько-українській війні на всіх чекає глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Офісі президента України запевняють, що нічого не зупинить майбутнього контрнаступу ЗСУ. А нещодавні "витікання", що сталися з Пентагону і зачепили, зокрема, обороноздатність України, нібито тут – не перешкода. В аналогічному ключі висловлюється секретар РНБО України Олексій Данилов. У свою чергу, американські ЗМІ стверджують, що контрнаступ ЗСУ гальмується з низки причин, включаючи той самий "витік". Експерти проаналізували ці повідомлення спеціально для видання "Коментарі", розповівши також, чи справді подібні "сливи" впливають на наші військові плани.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини