Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі розповіли, де окупанти посилюють тиск та намагаються прорвати фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі розповіли, де окупанти посилюють тиск та намагаються прорвати фронт

За інформацією Генштабу, окупанти посилюють тиск біля Авдіївки та намагаються прорватися біля Мар'їнки

22 лютого 2024, 08:50
Поділіться публікацією:

Минулої доби, 21 лютого, на фронті між ЗСУ та окупаційною армією сталося 64 бойові зіткнення. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

У Генштабі розповіли, де окупанти посилюють тиск та намагаються прорвати фронт

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що на Куп'янському напрямку відбили три спроби настання ворога у районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку бої велися в районах населених пунктів Терни та Виїмка Донецької області. Сили оборони відбили 6 атак. Ще два штурми стримали на Бахмутському напрямку в районах населених пунктів Кліщіївка та Майорськ Донецької області.

На Авдіївському напрямку росіяни знову посилюють тиск. За добу ЗСУ відбили 19 атак у районах населених пунктів Степове, Ласточкине, Сєверне, Первомайське та Невельське.

На Мар'їнському напрямку бої точилися в районах Георгіївки, Перемоги та Новомихайлівки Донецької області, де ворог 14 разів намагався прорвати оборону українських захисників. На Новопавлівському напрямку було спокійніше — там ворогові зробив одну спробу штурму на південь від Золотої Ниви, що на Донеччині.

"На Запорізькому напрямку українські воїни відбили 8 атак противника на захід від Вербового і в районі Роботиного Запорізької області. На Херсонському напрямку, Сили оборони надалі продовжують утримання позицій і відображення штурмів російських окупаційних військ. незважаючи на значні втрати, ворог не залишає спроб вибити". займаних позицій. Так, минулої доби, противник зробив 4 спроби штурму позицій наших військ на лівобережжі Дніпра", — йдеться у зведенні Генштабу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи Путін зможе захопити Донецьку та Луганську області цього року: Буданов дав відповідь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини