Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі озвучили план дій у разі повторного наступу РФ із Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі озвучили план дій у разі повторного наступу РФ із Білорусі

ЗСУ готові "зустріти" непрошених гостей із Білорусі вогнем на поразку

10 листопада 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Росія продовжує накопичувати живу силу та техніку на території Білорусі, що збільшує загрозу повторного вторгнення російських військ із території Білорусі. ЗСУ знають про плани ворога. Тож у разі найменшої провокації з боку Білорусі українська армія відповість масованим вогнем на поразку. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу у Facebook.

У Генштабі озвучили план дій у разі повторного наступу РФ із Білорусі

Вторгнення з боку Білорусі. Фото: з відкритих джерел

"Активна оборона. Так діятимуть наші воїни на випадок, якщо ворог надумає повторити наступ із території республіки Білорусь", – йдеться у повідомленні Генштабу.

Українські військові наголошують, що вогнева поразка ворога почнеться, як тільки хоча б один російський чи білоруський солдат перетне державний кордон.

"Кожна дорога та стежка, ліси та пагорби стануть для ворога пасткою чи неприємним сюрпризом. Його втрати будуть величезними", – зазначає Генштаб ЗСУ.

При цьому в українській армії запевняють, що для оборони та відсічі збройної агресії буде задіяно всі можливі інженерні загородження, мінування місцевості та використання фугасів. Активно діятимуть підрозділи спеціального призначення, Сухопутних військ, Повітряних сил та Ракетних військ та артилерії. Ворог не має жодного шансу досягти поставленої мети.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Альбіна

10 листопада 2022, 16:35

Сергію, відкривають вогонь на ураження


Новини