Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі назвали напрямок, де ЗСУ завдають окупантам величезних втрат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі назвали напрямок, де ЗСУ завдають окупантам величезних втрат

Контратаки ворога на Донбасі закінчуються великою кількістю поранених та загиблих

18 вересня 2022, 09:25 comments1553
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують сильно та масовано бити по російських загарбниках вздовж усієї лінії фронту. Зокрема, дуже сильно дістається росіянам на Авдіївському напрямку, де ЗСУ завдають ворогові величезних втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Генеральний штаб у Facebook.

У Генштабі назвали напрямок, де ЗСУ завдають окупантам величезних втрат

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

В оновленому зведенні йдеться, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка без істотних змін.

На інших напрямках противник здійснив обстріли з танків, мінометів та артилерії різних типів, а саме:

на Сіверському напрямку – у районі Гути-Студенецької Чернігівської області;

на Харківському напрямку, у тому числі і з території РФ, – у районах населених пунктів Козача Лопань, Гоптівка, Стрілка, Висока Яруга, Вовчанськ, Гатище, Бударки, Дворічна, Куп'янськ, Кам'янка;

на Краматорському напрямку — Райгородок, Озерне, Піскунівка, Крива Лука, Сіверськ, Миколаївка, Верхньокам'яне, Спірне та Веселе;

на Бахмутському напрямку — Роздолівка, Білогорівка, Яківка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве, Одрадівка, Миколаївка Друга, Майорськ та Нью-Йорк;

на Авдіївському напрямку — Кам'янка, Авдіївка, Водяне, Опитне та Красногорівка;

на Запорізькому напрямку — Кам'янське, Степове, Оріхів, Гуляпільське, Білогір'я, Ольговське, Темування Новосілка, Велика Новосілка, Ненудне, Пречистівка та Вугледар.

На Південнобузькому напрямку противник робив обстріл по всій лінії зіткнення. Вогневого впливу зазнали понад 20 населених пунктів, зокрема, Трудолюбівка, Петрівка, Біла Криниця, Лозове, Благодативка, Широке, Партизанське, Тернові Поди, Лимани, Мирне та Таврійське.

Значних втрат зазнають окупанти під час спроб штурму Сил оборони на Авдіївському напрямку. За наявною інформацією, до лікувальних закладів щодня надходить понад 30 осіб зі складу 1-го армійського корпусу російських військ. Окупанти будь-яким способом намагається відновити боєздатність зазнали втрат підрозділів.

Минулої доби Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Михайлівка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар'їнка, Новомихайлівка та Правдино.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін хоче переговорів чи знову блефує: про що говорять нові заяви диктатора про Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Бундесвері виступили проти продовження постачання військової допомоги в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини