Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі назвали напрямки, де ворог перейшов до оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі назвали напрямки, де ворог перейшов до оборони

Українські війська вразили пункт управління, район зосередження живої сили та склади окупантів

17 квітня 2023, 09:30 comments1330
Поділіться публікацією:

На Запорізькому та Херсонському напрямках російські загарбники перейшли до оборони. Протягом доби ворог обстріляв понад 40 населених пунктів України, серед яких Времівка та Новопіль Донецької області; Червоне, Чарівне, Оріхів, Новопавлівка та Степове Запорізької області; Золота Балка, Козацьке, Львівське та Микільське Херсонської області, а також місто Херсон. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

У Генштабі назвали напрямки, де ворог перейшов до оборони

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

У повідомленні йдеться, що українська авіація за минулу добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та зенітно-ракетному комплексу окупантів. ЗСУ вдалося збити 4 ворожих БпЛА (2-ти "Орлан-10", 1 розвідувальний "Елерон" та 1 дрон-камікадзе "Ланцет").

Крім того, підрозділи ракетних військ та артилерії вразили пункт управління, зенітно-ракетний комплекс, район зосередження живої сили, склад пально-мастильних матеріалів та 2 склади боєприпасів окупантів.

Зазначимо, за інформацією Генштабу, загальні втрати країни-агресора в Україні 16 квітня становлять приблизно 182 тис. 070 осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — який кінець російсько-української війни влаштує Китай – чи можливий союз із РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін підписав ухвалений цього тижня Держдумою РФ закон про єдиний реєстр військовозобов'язаних, який дозволяє провести прискорену мобілізацію. Про що говорить такий поспіх? Чи може нова напівприхована хвиля мобілізації вдарити по Кремлю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини