Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі назвали дві ключові цілі ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі назвали дві ключові цілі ворога

Росіяни намагаються оточити Авдіївку і вибити ЗСУ з лівобережжя Дніпра: за добу 75 зіткнень

23 грудня 2023, 08:55 comments1990
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що зіткнення відбувається практично по всій лінії фронту, найбільше зусиль противник робить для того, щоб взяти в повне оточення Авдіївку та вибити ЗСУ з лівобережжя Дніпра. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

У Генштабі назвали дві ключові цілі ворога

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Українські військові повідомляють, що в зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп'янському напрямку українські захисники відбили 16 атак ворога в районі Сіньківки Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Наголошується, що в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не залишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи окупантам значних втрат. Сили оборони відбили 23 атаки ворога на схід від Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, а також 17 атак у районах Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар'їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар'їнки та Перемоги Донецької області, де відбито 4 атаки.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили всі атаки противника на захід від Вербового та Роботино Запорізької області.

Водночас, на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту.

У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку українські воїни продовжують заходи щодо розширення плацдарму. Незважаючи на невдачі, ворог не відмовився від наміру вибити наші підрозділи з позицій і здійснив 17 безуспішних штурмових дій. Отримав гідну відсіч і з втратами відступив. Наші захисники ведуть контрбатарейну боротьбу, завдають вогневої поразки тилам противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватись Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини