Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Франції пояснили, що могли б робити війська НАТО на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції пояснили, що могли б робити війська НАТО на війні в Україні

Франція назвала три ключові завдання, які б робили французькі солдати на війні в Україні.

29 лютого 2024, 14:41
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Франції Габріель Атталь пояснив детальніше слова Еммануеля Макрона щодо можливості в майбутньому відправити французькі військові сили на війну в Україну. За його словами французькі солдати могли б виконувати три основні завдання.

У Франції пояснили, що могли б робити війська НАТО на війні в Україні

Франція назвала три завдання для військ НАТО в Україні. Фото з відкритих джерел

Під час виступу в Сенаті Габріель Атталь підтвердив слова Макрона про можливість Франції відправити в Україну свої війська. 

"Коли ми говоримо про французьких солдатів, ми абсолютно точно можемо говорити про солдатів для проведення навчань, для протиповітряної оборони наземних військ або для захисту певної кількості кордонів", — пояснив прем'єр-міністр Франції.

Таким чином три основні задачі, які б виконували французькі солдати в Україні:

  • - Навчання українських солдатів
  • - Протиповітряна оборона 
  • - Захист певних кордонів (ймовірно кордонів НАТО)

Таким чином французькі солдати могли б знаходитись на війні в Україні, однак не брали б безпосередньо участь в ударах по російській армії.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон після зустріч з європейськими лідерами в Парижі припустив про можливість відправити війська НАТО в Україну. Однак додав, що це має статись у випадку одностайності всіх членів НАТО. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одна з країн підтримала ідею Макрона щодо введення військ НАТО в Україну. Лідерка Естонії Кая Каллас заявила, що це був би чіткий сигнал від НАТО для Путіна.

Також "Коментарі" писали, що з’явилась перша реакція країни НАТО на погрози Путіна. Російський диктатор заявив, що у випадку введення військ НАТО в Україну їх очікують "трагічні наслідки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

29 лютого 2024, 15:00

Будь-які дії військовослужбовців країн НАТО на території України розглядатимуться, як участь НАТО у війні. Це може привести до ескалації.


Новини