Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ще одна країна підтримала ідею Макрона щодо введення військ НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна підтримала ідею Макрона щодо введення військ НАТО в Україну

Лідерка Естонії Кая Каллас відповіла на заяву Еммануеля Макрона про розміщення військ НАТО в Україні під час війни проти Росії.

29 лютого 2024, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єрка Естонії Кая Каллас відреагувала на ідею президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливості в майбутньому розмістити іноземні війська, зокрема і країн НАТО в Україні. За її словами це був би одним з важливих сигналів для Путіна.

Ще одна країна підтримала ідею Макрона щодо введення військ НАТО в Україну

Естонія підтримала можливість відправити свої війська в Україну. Фото з відкритих джерел

Кая Каллас заявила, що західні лідери повинні обговорювати усі можливості, як допомогти Україні у війні з Росією. За словами Каллас це необхідно робити за зачиненими дверима, зокрема і щодо відправки військ НАТО в Україну.

"Я думаю, що це також сигнали, які ми надсилаємо Росії, що ми не виключаємо різних речей. Тому що всі країни зрозуміли, що ми повинні зробити все, щоб Україна виграла, а Росія програла цю війну", — сказала Каллас.

Крім Естонії також підтримала заяву Макрона і Латвія. Спікер міністерства оборони заявив, що у випадку домовленості між союзниками надіслати війська НАТО в Україну, то Латвія розгляне свою участь у цьому.

Нагадаємо, що під час зустрічі лідерів країн Європи президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в ЄС наразі немає одностайності щодо введення військ в Україну, однак додав, що така можливість може виникнути в майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після вступу Швеції до НАТО Росія пригрозила вжити заходів, як відповідь на розширення оборонного альянсу. У Стокгольмі відреагували на погрози РФ.

Також "Коментарі" писали, що країна НАТО дозволила Україні використовувати свою зброю для ударів по Росії. Фінляндія заявила, що не надавала Україні заборону на атаки своєю зброєю по території Російської Федерації



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини