Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Європі заговорили про зменшення підтримки України Заходом: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Європі заговорили про зменшення підтримки України Заходом: у чому причина

2024 року президент Чехії прогнозує зменшення підтримки України Заходом.

23 березня 2023, 09:00 comments1291
Поділіться публікацією:

Новообраний президент Чехії Петер Павел заявив, що Україна має враховувати зменшення підтримки Заходу у майбутньому. Про це він сказав в інтерв'ю Süddeutsche Zeitung, повідомляє портал "Коментарі".

У Європі заговорили про зменшення підтримки України Заходом: у чому причина

Президент Чехії Петр Павел. Фото: з відкритих джерел

"Ми повинні взяти до уваги втому від війни і те, що це означає для підтримки з боку західних країн. Згодом вона зменшуватиметься", — зазначив Павел.

Лідер Чехії також звернув увагу на те, що у 2024 році мають відбутися президентські вибори у США і тоді вся увага основного союзника України у цій війні США буде зосереджена на внутрішніх проблемах, тема війни в Україні відійде на другий план. Отже, обсяги озброєння, що поставляється, істотно зменшаться.                                             

"Якщо підтримка США зменшиться, підтримка з боку низки європейських країн також зменшиться. Україна має це враховувати", — зазначив Павел.

Тому, впевнений президент Чехії, у 2024 році Україна, ймовірно, вже не зможе розпочинати будь-які великі та складні операції.

"Цей рік є вирішальним для розвитку війни", – заявив президент Чехії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США чекають на арешт Путіна: Блінкен розповів, чому в цьому питанні сподіваються на Європу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – якими будуть наслідки ордера на арешт Путіна – про що варто задуматися Сі Цзіньпіну. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.

Раніше "Коментарі" писали – Росія назавжди залишиться важливою частиною Європи: в Австрії раптом згадали про російську культуру.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини