Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ДСНС відреагували на корупційний скандал навколо деяких посадовців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДСНС відреагували на корупційний скандал навколо деяких посадовців: подробиці

ДСНС готова сприяти розслідуванню справи щодо корупційних схем посадовців відомства

31 серпня 2022, 23:30
Поділіться публікацією:

Державна служба надзвичайних ситуацій буде  сприяти щодо розслідування про  корупційні  схеми, в яких підозрюються  посадовці  служби та надасть затребувані для проведення розслідувань документи правоохоронцям. Про це інформує прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій.

У ДСНС відреагували на корупційний скандал навколо деяких посадовців: подробиці

У ДСНС відреагували на корупційний скандал (фото з відкритих джерел)

 У відомстві вдячні  співробітникам  СБУ, які професійно провели  заходи стосовно  посадовців служби, що, розпочавши  з 2020 року, встановили канали неправомірної вигоди.

В повідомленні вказано, що кожен посадовець, що порушив законодавство,  має понести відповідальність.

"ДСНС запевняє у готовності всіляко сприяти розслідуванню цієї справи. Ми самі ініціюємо передачу всіх необхідних для ведення розслідування документів усім компетентним органам", — зазначено в оприлюдненому ДСНС тексті.

При цьому, як стверджують дані  СБУ, посадові особи   Державної служби надзвичайних ситуацій мали можливість налагодити масштабні корупційні схеми. Вони дозволяли порушникам систематично  отримувати хабарі  від  представників бізнесу за погоджену  дозвільну документацію.

Посадові особи відомства  ставили вимоги про отримання хабарів  керівникам, які очолювали   великі торгові  центри та компанії за прискорення в погодженні документів. Натомість  фактичних перевірок пожежної безпеки  ніхто не здійснював.  Тому певний  відсоток  таких торгових об’єктів  виявились  нездатними і не забезпечили цивільний захист покупців  в стані надзвичайної ситуації.

Кожного місяця хабарники  клали собі в кишеню  "прибутки", які  обчислюються сумою  в більш, як 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про корупцію на митниці в останній день розмитнення



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

1 вересня 2022, 00:22

Заходи и yвидишь моpе достyпныx дeвoк непoдaлёкy, все они xотят сeкcа без дeнег и oтношений. Все aнонимнo и бeсплатнo, смотpи сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини