Головна Новини Суспільство події Величезні черги і корупція: що відбувається на кордоні в останній день нульового розмитнення (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезні черги і корупція: що відбувається на кордоні в останній день нульового розмитнення (ВІДЕО)

На кордонах з Україною багатокілометрові черги з автомобілями

30 червня 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

На контрольно-пропускних пунктах країни  багатокілометрові черги з іномарками. Адже 1 липня завершується період, коли діяло нульове розмитнення і перевезення автомобілів далі  буде проводитись за нормами, які були.

Величезні черги і корупція: що відбувається на кордоні в останній день нульового розмитнення (ВІДЕО)

На кордонах з Україною багатокілометрові черги з автомобілями (фото з відкритих джерел)

Користувачі в Інтернеті оприлюднюють світлини  і відеоролики прилеглих автомагістралей з КПП на українських кордонах. Черги витягнулися на десятки кілометрів, і громадяни чекають своєї черги під час немилосердної спеки кілька діб поспіль.

Важливо, що декілька днів тому прикордонники дозволили  пропускати авто чи не на всіх пунктах попуску,  для цього було збільшено кількість митників. Скориговано  зміни в графіках роботи  митних постів. Проте ці заходи не дали відчутного результату, автомобілів на ввезення не стало менше.

Як інформують в Telegram-каналі "Львів, Ужгород, Івано-Франківськ — на зв'язку", на прикордонній території   постійно відбуваються сварки. Українці дуже  обурюються діями автокомерсантів, які  тепер заробляють на тому, що реалізують  місця в черзі що ближче до  пропускного пункту.

Вони займають їх наперед, і черги від того лише стають довшими. Такси реалізаторів є недешевими, місце, яке знаходиться ближче до КПП,  вартує від 250 доларів.  Всі ці незаконні оборудки таки  істотно ускладнюють роботу пропускних пунктів. Найбільше потерпають від цього громадяни, що повертаються додому на власних авто та далекобійники, які вистоюють тут тижнями. 

Так само чекають і машини, що призначені для потреб наших військовослужбовців. Правила живої черги на кордоні — одні для всіх.

"Якби зробили після ввезення одного автомобіля, заборону на продаж, наприклад, протягом 2 років — цього дурдому не було б", — такої думки дотримується один з користувачів, Ярослав Марчишин.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про економічний прогноз в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/nzlvivl/1921
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини