Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Донецьку в диму база російського батальйону "П'ятнашка"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку в диму база російського батальйону "П'ятнашка"

На території бази вибухають боєприпаси

22 серпня 2022, 11:00
Поділіться публікацією:

Неподалік окупованого Донецька спалахнула пожежа на базі російського міжнародного батальйону "П'ятнашка". На території бази чути вибухи боєприпасів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

У Донецьку в диму база російського батальйону "П'ятнашка"

У Донецьку горить база російського батальйону "П'ятнашка". Фото: скрін відео: t.me/itsdonetsk

Керівник Луганської ОВА потролив окупантів, написавши в мережі, що, мабуть, серед окупантів хтось необережно покурив чи знову "каміння з неба". Сергій Гайдай наголосив, що серед тих російських бойовиків, які наступали на Луганщині багато загиблих та поранених. Також удалося знищити багато військової техніки.

Варто зазначити, батальйон "П'ятнашка" — це незаконне збройне формування, сформоване Росією переважно з абхазів, які в лавах російської армії воювали на Луганщині. Формування входить до складу 100-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час свого звернення президент Володимир Зеленський назвав абсурдним заклик деяких представників правлячої коаліції Німеччини запустити "Північний потік-2". За словами Зеленського, ці "потоки" потрібні росії виключно для того, щоб доставляти до Європи проблеми, а не допомагати комусь там із газом. Тим часом "Газпром" попередив, що "Північний потік — 1" буде зупинено з 31 серпня до 2 вересня для проведення "планового технічного обслуговування". Як оцінюєте дії Росії, України та Німеччини у цій ситуації? Як події на газовому фронті можуть розвиватись далі? "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини