Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Донецьку "бавовна": куди прилетіло
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку "бавовна": куди прилетіло

РосЗМІ повідомляють про успішну роботу української артилерії

31 жовтня 2023, 22:32
Поділіться публікацією:

Внаслідок удару по передмістю Донецька вражені паливні склади окупантів. Про це, як повідомляють "Коментарі", передають росЗМІ.

У Донецьку "бавовна": куди прилетіло

Фото з місця влучання

За повідомленнями очевидців, гуркіт вибухів чути у всіх районах тимчасово окупованого Донецька. Судячи з фото з місця удару, Сили оборони вразили залізничні цистерни з паливом.

За даними росЗМІ, в результаті удару постраждали двоє російських пропагандистів — з ТАРС і "Известий".

Окупаційні представники очікують на нові можливі удари української артилерії.

Нагадаємо, що паливо у сучасній війні відіграє першочергову роль, а його відсутність найчастіше паралізує армію. У перші дні війни, як відомо, однією з пріоритетних цілей Сил оборони були паливозаправники окупаційних сил.

Загалом, за даними Генерального штабу ЗСУ, за час масштабного вторгнення ЗСУ знищили 300 810 окупантів, у тому числі 870 за минулу добу. Також за 24 години рашисти втратили 21 танк, 29 броньованих машин, 25 артилерійських систем, 10 РСЗВ, 21 БПЛА та 35 автомобілів та цистерн.

Тим часом, Арестович порівняв Зеленського з диктатором. Після виходу з Офісу президента Олексій Арестович почав дедалі більше критикувати чинного главу держави.

Україна – Італія: стартував продаж квитків на вирішальний матч відбору Євро-2024. Продаж квитків на матч Україна – Італія відбувається у кілька етапів.

А експерти розповіли про підсумки жовтня і чому листопад обіцяє бути гарячим на війні в Україні. Армія РФ на більшості напрямків кинула в бій мобілізованих та контрактників, які готувалися все літо та початок осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини