Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Держдумі злякалися рішення, яке може ухвалити Байден та компанія: пішли погрози
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі злякалися рішення, яке може ухвалити Байден та компанія: пішли погрози

В'ячеслав Володін вже погрожує відповіддю за використання ЗСУ далекобійної зброї по РФ

11 вересня 2024, 11:08 comments2049
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до країн Заходу з проханням про постачання далекобійної зброї, робить їх безпосередніми учасниками конфлікту. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив речник Держдуми РФ В'ячеслав Володін, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Держдумі злякалися рішення, яке може ухвалити Байден та компанія: пішли погрози

В'ячеслав Володін. Фото з відкритих джерел

Цікаво, що речник російської Держдуми не згадав про масові постачання далекобійної зброї в РФ з боку КНДР, а тепер уже й Ірану. При цьому Володін не упустив можливості вдатися до погроз, заявивши, що дозвіл Заходу на удари ЗСУ по території Росії призведе до того, що Москва буде змушена відповідати, використовуючи більш потужну та руйнівну зброю.

Тим часом президент США Джо Байден заявив, що Вашингтон працює над можливим зняттям заборони для України завдавати американській зброї далекобійних ударів по території РФ. Таке питання вирішується вже активно опрацьовується. Про це у Twitter (X) повідомив американський кореспондент Алекс Рауфоглу.                                                       

Відповідну заяву американський лідер зробив у відповідь на запитання представників мас-медіа, чи він зніме обмеження на використання Україною зброї великої дальності. На це президент США дав ствердну відповідь та зазначив, що Вашингтон розглядає можливе зняття табу "прямо зараз".

"Байден: "Ми зараз це вирішуємо", — процитував американського президента вашингтонський кореспондент у своїй соцмережі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тепер РФ точно не збирається зупиняти війну: у США назвали ключові чинники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини