Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЦНС розповіли, ким Кремль активно населяє окуповані території
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦНС розповіли, ким Кремль активно населяє окуповані території

Росія звозить на окуповані території "мігрантів-кримінальників"

15 листопада 2023, 14:35 comments2598
Поділіться публікацією:

Російські загарбники хочуть викорінити на тимчасово окупованих територіях абсолютно все, що може бути пов'язане з Україною. Саме тому Кремль формує етнічні криміногенні угруповання для посилення контролю за окупованими територіями. Для цього терористи завозять мігрантів-кримінальників. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

У ЦНС розповіли, ким Кремль активно населяє окуповані території

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що російські загарбники завозять на тимчасово окуповані території мігрантів.

Як повідомляють у ЦНС, такі особи традиційно перебувають під повним контролем ФСБ, який зазвичай використовує кримінальні верстви суспільства для поширення свого контролю.

Тому на тимчасово окупованих теренах України утворилися етнічні кримінальні групи.

"Зокрема, на півдні Донецької області створені кримінальні групи контролюють обіг зброї, брухту, наркотиків та займаються "кришуванням" пасажирських перевезень", — зазначили в ЦНС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — який образ ліпитимуть із Путіна кремлівські політтехнологи: британська розвідка дала відповідь

Також видання "Коментарі" повідомляло – у той час, як представники Білого дому продовжують робити тривожні заяви про зниження підтримки України через те, що Конгрес не розглядає відповідний запит, генсек НАТО Єнс Столтенберг наголошує: Україна потребує ще більшої допомоги з боку союзників. . Тим часом росіяни посилили атакуючі дії, особливо в районі Авдіївки. А керівник Офісу президента Андрій Єрмак, який зараз перебуває в США, заявляє, що 2024-й стане переломним і вирішальним моментом у війні Росії проти України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що зараз відбувається довкола російсько-української війни – і як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини