Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЦНС назвали місто, куди росіяни стягують важку техніку та велику кількість солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦНС назвали місто, куди росіяни стягують важку техніку та велику кількість солдатів

Російська армія через небезпеку прориву ЗСУ посилює оборонні позиції в одному з українських тимчасово окупованих міст.

13 вересня 2023, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією від українського підпілля, яка надійшла у Центр національного спротиву, російські сили посилюють свої позиції поблизу міста Токмак Запорізької області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ЦНС.

У ЦНС назвали місто, куди росіяни стягують важку техніку та велику кількість солдатів

Росіяни посилюють позиції в місті Токмак. Фото з відкритих джерел

Центр національного спротиву повідомляє, що російська армія активно готується до захисту міста Токмак. У населеному пункті з’явилась велика кількість блокпостів, протитанкових їжаків та інших оборонних споруд.

"Фіксується збільшення кількості особового складу та військової техніки росіян в місті і районі", — зазначили в ЦНС.

Центр національного спротиву пояснює, що російські сили бачать постійне просування української армії, тому організовують заходи оборони для активних боїв.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр підтверджує  успіхи ЗСУ у напрямку селища Новопрокопівка, яке є наступним населеним пунктом після звільненого Роботине у кінці серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін виступив з довгою промовою на Східному економічному форумі. Російський диктатор назвав важливу помилку СРСР, яка полягала у вторгненні в інші країни, а також розповів, чому почав війну проти України та хто оцінить такі дії російської влади. На форумі виступив і очільник МЗС РФ Сергій Лавров, який назвав перший крок для початку мирних переговорів.

Також "Коментарі" писали про президента Фінляндії, який зробив тривожний прогноз щодо завершення війни. Саулі Нііністьо пояснює, що російські війська сильно окопались, тому їх важко вибити з позицій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини