Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лавров розповів про перший крок для початку мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів про перший крок для початку мирних переговорів

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров назвав, що на думку Кремля потрібно для початку мирного закінчення війни в Україні.

12 вересня 2023, 15:12 comments6017
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що першим кроком для початку мирних переговорів про закінчення війни мають бути дії президента України Володимира Зеленського.

Лавров розповів про перший крок для початку мирних переговорів

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров стверджує, що чим довше Україна буде відкладати переговори з Росією, тим складніше потім буде домовлятись про закінчення війни. За словами Лаврова перший крок має зробити Україна.

"Скасування указу президента України Володимира Зеленського про заборону діалогу з Москвою має стати першим кроком для переговорів між РФ та Україною", — стверджує Сергій Лавров.

Заява Лаврова прозвучала на полях Східного економічного форуму, де також виступав президент РФ Володимир Путін. Російський диктатор висловив подібні слова з необхідністю від Зеленського скасувати заборону на переговори з Росією.

Нагадаємо, що попри звинувачення Путіна і Лаврова про те, що Україна не хоче домовлятись з Росією про закінчення війни військові аналітики та політологи називають такі кроки Кремля, черговою спробою зняти з себе вину за повномасштабне вторгнення, зменшити вплив санкцій, а також мати можливість наростити військові сили для подальших атак по Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін пояснив своє прагнення захопити українські території та вказав на причини початку війни проти України.

Також "Коментарі" писали про американського фахівця з історії Східної Європи Тімоті Снайдера, який пояснив ідеологічну помилку Путіна під час війни в Україні. Снайдер вказує, що Кремль вважає, що українського народу не існує, тому для перемоги їм потрібно вбити "лише" тих українців, які не підтримують Росію. Однак згодом Путін зрозумів, що таких багато, тому замість тисяч, тепер у Кремлі говорять про необхідність вбити мільйони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини