Головна Новини Суспільство Війна з Росією У чому Путін переконав росіян: чому ті почали ще активніше підтримувати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому Путін переконав росіян: чому ті почали ще активніше підтримувати війну

За інформацією NYT, росіяни тепер вірять, що вони все роблять правильно і невдовзі переможуть.

16 травня 2024, 16:37 comments1504
Поділіться публікацією:

Путінський режим намагається нав'язати пересічним громадянам Росії, що війна в Україні – це прообраз війни СРСР із гітлерівською Німеччиною. Причому Кремль намагається подати саме Росію жертвою війни, а не Україну. І, звичайно ж, розповідається, що перемога зовсім близько, але треба всім разом докласти ще більше зусиль. Як передає портал "Коментарі", про це пише The New York Times.

У чому Путін переконав росіян: чому ті почали ще активніше підтримувати війну

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що протягом першого року повномасштабної війни проти України багато росіян було шоковано вторгненням і відчувало сором через це. Другий рік війни пройшов для росіян у страху перед другою хвилею мобілізації. Але на тлі певних успіхів на фронті та низької ефективності західних санкцій на третій рік війни у Кремля з'явився шанс "продати" росіянам ідею перемоги у цій війні.

"Ми відчуваємо, що перемога близька", — сказав журналістам видання 43-річний Андрій, який приїхав до Москви на святкування 9 травня.

Опитані журналістами росіяни висловлюють схвалення нескінченному правлінню Путіна, пояснюючи це тим, що для розуміння Росії правителю потрібний тривалий термін. Дехто радів з того, що в Росії "нарешті впоралися з проблемою ЛГБТК".

Автори матеріалу наголошують на тому, що росіяни дуже сильно ведуться на все те, що їм розповідають у телевізорі, свідчить їхнє ставлення до подій у "Крокус Сіті Холлі". Майже 40% вважають, що до нього причетні західні спецслужби.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому в РФ знову виявився культ недоімперії: що показало чергове "побєдобесіє". Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Київ отримав зелене світло: що зміниться у війні, куди тепер можуть завдавати ударів ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини