Головна Новини Суспільство Війна з Росією У чому цінність українського добровольця: відповідь офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому цінність українського добровольця: відповідь офіцера ЗСУ

Україна 14 березня відзначає день добровольця

14 березня 2024, 21:29
Поділіться публікацією:

Добровольці, готові захищати свою батьківщину, — це феномен української нації, свідками якого весь світ став як у 2014 році, так і після повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році, пише у соціальній мережі заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

У чому цінність українського добровольця: відповідь офіцера ЗСУ

Українські добровольці – феноменальне явище. Фото з відкритих джерел

"Добровольці — феномен української нації. І наші споконвічні традиції — від дружинників Київської Русі до бійців УПА та добровольців сучасної російсько-української війни", — наголосив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін відзначив, що господарів власної землі відрізняє спроможність на вчинок. За його словами, "володіти можна тоді, коли маєш в собі сили стояти за своє зі зброєю в руках". За свою націю варто боротись та вбивати ворогів, додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Офіс президента розглядає можливість формування технократичного уряду на чолі з Андрієм Єрмаком. На Банковій вважають, що створення такого уряду допоможе вивести Україну з політичної кризи, заявив директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик. Виходом із наростаючої кризи міг би стати технократичний уряд національної стійкості, вважає політолог. Однак, на його думку, Банкова не збирається створювати такий технократичний уряд, а натомість обирає прості і помилкові рішення.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пропагандистка Тетяна Монтян, яка після початку російського повномасштабного вторгнення втекла з Києва у Донецьк, раптом "прозріла" від поганого життя в захопленому Росією місті. Монтян чомусь висловлює своє обурення непрацюючою поштою в місті, хоча сама 10 років боролася за те, щоби Донецьк "звільнили від нормального життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 березня 2024, 22:30

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини