Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова відреагували на вибухи на російських заводах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова відреагували на вибухи на російських заводах

Представник ГУР Юсов наголосив, що українська розвідка "не може ні підтвердити, ні спростувати" інциденти на території Росії.

11 листопада 2023, 14:50 comments8284
Поділіться публікацією:

Українська розвідка не може ні підтвердити, ні спростувати свою причетність до вибухів, що сталися на російських заводах цієї ночі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

У Буданова відреагували на вибухи на російських заводах

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

"Пороховий завод, завод з виробництва ракетних обладнання, там десь поїзд із рейок зійшов. Ну, бачите і на Росії добрі люди відзначають першу річницю визволення українського Херсона, з чим усіх Головне управління розвідки та вітає", — розповів Юсов.

Представник ГУР наголосив, що українська розвідка "не може ні підтвердити, ні спростувати" інциденти на території Росії. Але, за його словами, ці новини, безумовно, хороші.

"Всі об'єкти в Росії, які й надалі мають відношення до геноцидної війни проти українців, з ними й надалі щось траплятиметься", — наголосив він.

Зазначимо, що сьогоднішня ніч у Росії пройшла неспокійно. Сильна пожежа спалахнула близько півночі на Котовському пороховому заводі у Тамбові в Росії. Цікаво, що за повідомленнями тих же телеграм-каналів у ніч із 10 на 11 листопада також пролунали вибухи в російській Коломиї Московської області. Їх чули недалеко від корпорації "Конструкторське бюро машинобудування" (КБМ), де виробляють "Кинджали" та "Іскандери".

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад 20 місяців продовжується широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. У суботу, 11 листопада, вперше за майже два місяці супротивник ударив по Києву. На щастя, балістичну ракету було знищено. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 листопада 2023, 14:56

Так гарно і успішно боролась податкова міліція з конвертаційними центрами. Як доказ показували кілька сотен печаток у маленькій кімнаті. Жодного разу ніколи нікого не спіймали і це при тому, що обіг за місяць був у 100-200 млн. Для адміністрування такого обігу, створення документів, навіть розібратись в тих, кілька сот печаток, потрібна величезна команда. Жодного стратегічного успіху. Зараз пропаганда самопроголошеного фюрера і його корумпованих юдеїв використовує той самий прийом.


Новини