Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова інтригуюче прокоментували нові вибухи у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова інтригуюче прокоментували нові вибухи у Криму

Андрій Юсов зазначає, що настрої окупаційної адміністрації від таких подій не покращуються, і багато з них вивезли із Криму свої сім'ї

24 липня 2023, 14:37 comments4485
Поділіться публікацією:

Поступово до російських окупантів прийде все більше розуміння, що Крим для них – це не безпечний тил. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, відповідаючи на запитання про ранкові удари безпілотників по Криму та знищення боєприпасів у Джанкойському районі.

У Буданова інтригуюче прокоментували нові вибухи у Криму

Вибухи в Криму. Фото: з відкритих джерел

"Ранок у Криму вже традиційно для окупантів є пекельним і з "вогником". І, безумовно, настрої серед особового складу, серед окупаційної адміністрації від цих подій не покращуються. Багато хто з них уже вивезли свої родини", — заявив Юсов.

За його словами, окупаційна влада розуміє до чого все йде і, якщо деякі з них ще не вивезли родичів і награбоване, то лише через те, що їм не дозволяють цього зробити.

Андрій Юсов підкреслив, що у ворога все ще є можливість добровільно залишити анексований півострів.

Зазначимо, сьогодні у Криму був точний "приліт" по складу боєприпасів у Джанкойському районі, а днем раніше спалахував склад у Червоногвардійському районі півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму сьогодні чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини