Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці вважають, що Київ та Москва зіткнулися з новою дилемою
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці вважають, що Київ та Москва зіткнулися з новою дилемою

Прицільні удари по бригадах однаково серйозно турбують як Україну, так і Росію

24 листопада 2023, 11:04 comments3016
Поділіться публікацією:

Удари по військових бригадах у тилу свідчать, що українське та російське командування зіткнулися з новою дилемою. Проблема стосується розподілу військ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Міноборони Британії у Twitter.

У британській розвідці вважають, що Київ та Москва зіткнулися з новою дилемою

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Британські фахівці зазначають, що російські окупанти в Україні продовжують зазнавати величезних втрат через високоточні удари ЗСУ з великої відстані.

Так, 10 листопада, ймовірно, понад 70 російських військових загинули внаслідок удару по колоні вантажівок. Це сталося у селі Гладківка Херсонської області, за 23 км від лінії фронту.

Також 19 листопада ЗСУ завдали удару по російським військовослужбовцям 810 бригади під час нагородження в Кумачеві. Розвідка зазначає, що Україна також зазнала втрат. Йдеться про трагедію у Запорізькій області з бійцями 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади.

У британській розвідці наголошують, що військові у зоні бойових дій добре обізнані про дальність дії систем озброєнь противника. Однак, як зазначає розвідка, командири стикаються з гострою дилемою через розміщення своїх військ.

"Вони (Ред. — командири) повинні збалансувати найкращу практику утримання військ розосередженими та менш вразливими до ударів, і повсякденну вимогу збирати підрозділи разом для здійснення управління та підтримки морального духу", — йдеться у склепенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 21 місяць продовжується широкомасштабна російська агресія проти України. На даний момент окупаційна армія зосередила зусилля на Куп'янському напрямі, а також продовжує активувати в районах Авдіївки та Бахмута на Донеччині. Росія наполегливо хитає тему переговорів, а Україна – тему зміцнення своєї обороноздатності, чим сприяють зустрічі у форматі "Рамштайн", 17-та з яких відбулася 22 листопада. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію на полі бою та на зовнішній арені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини