Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, яка доля чекає на мобілізованих у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, яка доля чекає на мобілізованих у Росії

Росія кине мобілізованих на фронт майже без підготовки

26 вересня 2022, 11:05 comments1286
Поділіться публікацією:

Росія вже закликала кілька десятків тисяч людей без воєнного досвіду. Усі вони пройдуть найменшу підготовку, після чого їх перекинуть на війну в Україну. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Міноборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, яка доля чекає на мобілізованих у Росії

Мобілізація в Росії. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, що з мобілізованими під час часткової мобілізації ніхто довго не проводитиме навчання. Їх після швидкого навчання на військових базах відразу перекинуть на фронт, де у росіян катастрофічний брак живої сили. Враховуючи те, що Росія не готувалася до такого повороту у війні, можна спрогнозувати, що російське керівництво зіткнеться з адміністративними та логістичними проблемами, пов'язаними з навчанням військ.

У Британії наголошують, що Кремль віддав команду оперативно перекидати військових на фронт. Тож із мобілізованими не займаються інструктори, не заплановано також тривалих зборів. Мобілізованим буде розказано лише основні ази поводження зі зброєю та діями на полі бою.

За даними британської розвідки, на відміну більшості західних армій, російські збройні сили проводять початкову підготовку солдатів на низовому рівні рамках оперативних підрозділів, а чи не в спеціалізованих навчальних закладах. Як правило, один батальйон у складі кожної російської бригади залишається в гарнізоні, якщо два інших розгортаються, і може надати кадри інструкторів для навчання новобранців чи поповнення. Однак Росія перекинула багато цих третіх батальйонів в Україну. Багато хто з покликаних військовослужбовців протягом кількох років не мали військового досвіду.

Читайте на порталі "Коментарі" — стояти до останнього — президент РФ Путін особисто не дозволив військам відступити з Херсона. Прохання військового командування про відступ президент РФ відкинув.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Фінляндії розповів, чому Путін не зазнає поразки в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини