Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли перед якою дилемою в Україні опинилася російська армія
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли перед якою дилемою в Україні опинилася російська армія

ЗСУ посунули лінію фронту в Херсонській області на 20 км, у РФ дилема

6 жовтня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Контрнаступ українських військ на південному напрямку посилюється і росіянам відверто не вистачає сил та ресурсів для того, щоб утримати Херсон. Тому російське командування, швидше за все, ухвалить рішення про розгортання резервних мобілізаційних сил. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті британської розвідки.

У британській розвідці розповіли перед якою дилемою в Україні опинилася російська армія

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться про те, що українські війська в ході контрнаступної операції вже пересунули лінію фронту на 20 км. Цього вдалося досягти завдяки просуванню вздовж східного берега Інгульця та західного берега Дніпра. Проте поки що найзапекліших боїв на Херсонщині немає, тому що такий поступ ЗСУ не загрожує основним російським оборонним позиціям.

У британській розвідці вважають, що росіяни найбільше бояться за загрозу, що наростає, в секторі Нової Каховки. Зокрема, занепокоєння викликає те, що Росія не має можливості в цьому секторі переправляти сили та техніку через мостову переправу, яку зруйнували раніше українці.

У результаті Росія стоїть перед дилемою – відведення бойових сил через Дніпро робить оборону решті області міцнішою, але є політичні моменти, через які Москва не може піти на це і даватиме команду залишатися і оборонятися. Саме тому командування РФ кинуло на оборону Херсонської області ті підрозділи, які серйозно недоукомплектовані і раніше у боях зазнали великих втрат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини