Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, перед чим безсила російська армія
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, перед чим безсила російська армія

За інформацією британської розвідки, армія РФ безсила перед українськими дронами на лівому березі Дніпра

12 січня 2024, 13:15
Поділіться публікацією:

Російська окупаційна армія зазнає великих втрат через удари артилерії та дронів, які прикривають український плацдарм у Кринках на лівому березі Дніпра в Херсонській області. З цією для себе проблемою росіяни нічого вдіяти не можуть. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, перед чим безсила російська армія

Українські дрони. Фото з відкритих джерел

У зведенні йдеться про те, що українські сили, що діють на лівому березі річки Дніпро, використовують безпілотні літальні апарати (FPV-дрони), оснащені боєприпасами, для ударів по російських силах.

За даними британської розвідки, FPV-Дрони використовуються спільно з артилерією для ураження транспортних засобів російських збройних сил. За оцінками російського військового блогера, 90% російської військової техніки у секторі Кринки було знищено.

"Нездатність Росії протистояти FPV-дрони, ймовірно, пов'язана з нестачею російських засобів радіоелектронної боротьби в цьому районі", — зазначають аналітики Міноборони Британії.

Нагадаємо, ще у листопаді 2023 року стало відомо, що українським силам вдалося закріпитись на лівому березі Херсонської області. Вони утримують плацдарм, незважаючи на постійні спроби ворожих штурмів.

При цьому військовий експерт Владислав Селезньов вважає, що український плацдарм у Кринках – це пастка для ворожої армії, адже росіяни намагаються щоразу відтіснити наші війська з лівого на правий берег і потрапляють під удар української артилерії, яка перетворює на попіл величезну кількість особового складу ворожої армії. та техніки. Однак зараз виникла критична ситуація із забезпеченням українських бійців, – розповів Селезньов.

За його словами, те, що роблять наші військові, які тримають ділянку фронту на лівому березі Дніпра – це поза людськими можливостями. Але навіть попри всі труднощі наші воїни ведуть оборонні бої та тримають плацдарм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини