Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали вразливе місце РФ для ударів українських безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали вразливе місце РФ для ударів українських безпілотників

Російські паливні склади дуже вразливі для безпілотників, вважають британські аналітики.

4 травня 2023, 09:27
Поділіться публікацією:

Склади палива на окупованій території України та у прикордонних районах Росії залишаються особливо вразливими для атак. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці назвали вразливе місце РФ для ударів українських безпілотників

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Як зазначається у зведенні, 3 травня спалахнула пожежа на російському складі ПММ у селищі Хвиля на материковій частині Росії у Керченській протоці, неподалік Кримського мосту. Він міг бути спричинений ударом безпілотника, що відповідає схемі пошкодження російських складів палива з початку року.

За даними британської розвідки, руйнування мережі зберігання та розподілу палива, швидше за все, змусить Росію внести корективи до операцій із дозаправки збройних сил, щоб пом'якшити удари по них.

"Зміни можуть бути розгортанням додаткових заходів захисту на об'єктах зберігання палива, як наприклад, у Туаспе, або використання інфраструктури в менш небезпечних регіонах", — зазначають у Міноборони Британії.

Зазначимо, у Краснодарському краї РФ знову неспокійно. Ряд пабліків та російських ЗМІ повідомляють про загоряння резервуару Ільського нафтопереробного заводу. Пожежа на підприємстві спалахнула внаслідок влучення безпілотника.                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять вибухи, що почастішали, на території РФ – до чого це може привести.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини