Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали справжню причину, чому РФ уповільнила наступ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали справжню причину, чому РФ уповільнила наступ в Україні

Російські сили в Україні вже не раз не вкладалися у тимчасові межі, визначені для операцій

26 серпня 2022, 10:48 comments2075
Поділіться публікацією:

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу вкотре збрехав, коли заявив, що уповільнення темпів наступу російської армії в Україні пояснюється нібито турботою про мирне населення, яке не повинно страждати від "спецоперації". Насправді це є справжнісінька навмисна дезінформація. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в оновленому звіті британської розвідки про війну в Україні.

У британській розвідці назвали справжню причину, чому РФ уповільнила наступ в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У розвідці вважають, що активність російської армії зупинилася через низьку ефективність російських підрозділів і запеклу відсіч ЗСУ. Російські військові вже давно не вписуються в ті терміни спецоперації, який російське керівництво ставило спочатку.

За інформацією Міноборони Великобританії, Путіну та Шойгу довелося змінити щонайменше шість генералів, які не виконали поставлені завдання щодо термінів досягнення поставлених завдань.                        

У зведенні також окреме згадали удар РФ "Іскандером" по станції Чаплине на Дніпропетровщині у День незалежності. Тоді в результаті теракту, який провело Міноборони РФ, загинули 25 осіб, серед яких двоє дітей. У розвідці Британії пояснюють цей крок Росії люттю через невдачі на фронті. Росія мститься ударами по мирному населенню і дуже підступно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — для кого будуть потурання: Олексій Арестович прокоментував можливість виїзду чоловіків за кордон під час війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори та перемир'я з РФ: радник глави Офісу президента Михайло Подоляк пояснили, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини