Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали напрям, куди РФ хоче перекинути війська з Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали напрям, куди РФ хоче перекинути війська з Херсонщини

Британська розвідка оцінила, куди Росія може перекинути війська, що виведені з Херсона.

18 листопада 2022, 10:05 comments2832
Поділіться публікацією:

Російське військове командування може перекинути частину виведених із Херсона військ на Бахмутський напрямок у Донецькій області. За це місто вже не один місяць точаться бої, але поки що росіянам не вдається встановити над ним контроль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці назвали напрям, куди РФ хоче перекинути війська з Херсонщини

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Британська розвідка зазначає, що після виведення військ на лівий берег Дніпра на Херсонщині окупанти продовжують переобладнання та підготовку до оборони на більшості ділянок фронту.

"Підрозділи збудували нові траншейні системи біля кордону з Кримом, а також біля річки Сіверський Донець між Донецькою та Луганською областями", — йдеться у звіті британської розвідки.

Деякі з цих оборонних рубежів знаходяться за 60 км від лінії фронту. Це може говорити про те, що росіяни готуються до подальшого контрнаступу ЗСУ. Крім того, британські розвідки вважають, що РФ перекине частину військ з півдня саме до району Бахмута.

"Цілком ймовірно, що Росія спробує нарешті передислокувати частину сил, виведених з Херсона, для посилення та розширення своїх наступальних операцій поблизу міста Бахмут у Донецькій області", — пояснюють британські військові аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на грає на стороні української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив Міністр оборони Сполучених штатів Америки Ллойд Остін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини