Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали напрям, де ЗСУ посилюють тиск, вибиваючи росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали напрям, де ЗСУ посилюють тиск, вибиваючи росіян

Російське командування хоче зберегти контроль над Сватовим

21 листопада 2022, 10:38
Поділіться публікацією:

Російські військові стають уразливішими в районі Сватового Луганської області. При цьому російське командування не давало команди відступати, адже Кремль хоче зберегти контроль над містом. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на зведення британської розвідки.

У британській розвідці назвали напрям, де ЗСУ посилюють тиск, вибиваючи росіян

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

За останній тиждень довкола Сватового тривають інтенсивні артилерійські перестрілки. Як і на інших ділянках фронту, російські війська продовжують надавати перевагу будівництву оборонних позицій, які, швидше за все, частково укомплектовані погано навченими мобілізованими резервістами.

"Завдяки тому, що південно-західна лінія фронту Росії тепер більше захищена вздовж східного берега річки Дніпро, сектор Сватове тепер, ймовірно, є вразливішим оперативним флангом російських військ", — повідомляють в офіційному зведенні.

У британській розвідці прогнозують, що російське командування робитиме все можливе, щоб не віддати українським військовим встановити контроль над Сватовим, оскільки це є досить великим населеним пунктом у Луганській області.

Британські аналітики вважають, що Росії не вдається вирішити дві головні на сьогодні проблеми – нестачі боєприпасів та кваліфікованого персоналу.                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини