Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали ключовий фактор війни у найближчі тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали ключовий фактор війни у найближчі тижні

В Міноборони Великої Британії дали новий прогноз щодо розвитку воєнних подій в Україні

6 червня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Твіттер відомства.  

У британській розвідці назвали ключовий фактор війни у найближчі тижні

Війна в Україні. Ілюстративне фото

За останні дві доби спостерігається значне посилення бойових дій в Україні одразу на декількох ділянках фронту. При цьому значно вирізняється основний фактор у війні, найближчим часом. На думку британської розвідки, конфлікт між ПВК Вагнера та Міністерством оборони Росії досяг найвищого рівня.

Вперше, ватажок ПВК Вагнера Євген Пригожин заявив про навмисні наміри застосування смертоносної сили проти вагнерівців. Після чого, бійці Пригожина, ймовірно, затримали командира бригади армії РФ.

"Більшість сил Вагнера наразі виведені з Бахмута. Оскільки в Росії не вистачає резервних підрозділів, те, наскільки Вагнер буде підкорятися Міністерству Оборони, стане ключовим фактором у конфлікті протягом наступних тижнів", – додають у британській розвідці.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Чи може Україна атакувати Росію у відповідь, — думки сенаторів США Вогонь по РФ у відповідь на терор українського народу: що з цього приводу думають у Сполучених Штатах Америки. Сенатор-демократ від штату Нью-Джерсі та голова сенатського Комітету із міжнародних відносин Боб Менендес вважає, що Україна має право захищатися не лише на своїй території, а й усюди, де є агресор. А от сенатор-республіканець від штату Айдаго Джим Ріш переконаний, що вирішувати характер воєнних операцій вправі лише сам народ тієї країни, куди вторгся ворог.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Сталовідомо про новий вид рашистського терору. Про нові прийоми залякування та терору з боку рашистів розповів Мелітопольській міській голова. За його словами, рашисти завезли у Мелітополь загони навчених шпигунів, які вишукують патріотично настроєних громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини