Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії зробили оптимістичний прогноз після закінчення війни в Україні: названо терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії зробили оптимістичний прогноз після закінчення війни в Україні: названо терміни

Колишній командувач силами США в Європі Бен Ходжес поділяє неофіційну думку британського уряду

8 жовтня 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Досить вагомі успіхи української армії останнім часом і усунення лінії фронту викликали в уряді Великобританії оптимістичні оцінки на те, що повномасштабна війна Росії проти України може завершитися вже наприкінці 2022 року. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на рейтингове видання The Times.

У Британії зробили оптимістичний прогноз після закінчення війни в Україні: названо терміни

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Видання звертає увагу, що оптимізм членів британського уряду викликаний тим, що ЗСУ демонструють дуже добрі результати, вибиваючи супротивника зі своєї території. Якщо темп українських військових не буде знижений, то росіяни буде витіснено з території Донбасу вже до кінця цього року.                                                                                                                    

При цьому в Лондоні обережно зазначають, що з поверненням Криму, який Москва анексувала у 2014 році, буде набагато складніше. Це питання, яке навряд чи вдасться вирішити швидким шляхом у 2022 році.

На думку урядовців уряду Великобританії, якщо Україна вирішить відбивати анексований півострів, то це призведе до суттєвих втрат з обох боків.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський закликав МАГАТЕ засудити міжнародне рейдерство Росії, яка оголосила про передачу Запорізькій АЕС у свою власність. За його словами, єдиною можливістю гарантувати радіаційну безпеку станції України та Європи є повна демілітаризація території ЗАЕС, де зараз перебуває до 500 російських бойовиків. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та можливий подальший розвиток ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини