Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії висловилися про літаки для України, натякнувши, що чекають на активність від партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії висловилися про літаки для України, натякнувши, що чекають на активність від партнерів

Посол Британії, говорячи про літаки для України, заявила, що Лондон не може бути завжди першим

15 квітня 2023, 08:40 comments1837
Поділіться публікацією:

Британія не стане першою країною, яка надасть Україні винищувачі західного зразка. Уряд вважає передачу літаків "довгостроковою перспективою". Про терміни нирки що казати не доводиться. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробила посол Британії в Україні Мелінда Сіммонс.

У Британії висловилися про літаки для України, натякнувши, що чекають на активність від партнерів

Мелінда Сіммонс. Фото: із відкритих джерел

"Для нас це довгострокова розмова. Ми не можемо бути завжди першими, хто це зробить. Там, де ми маємо можливість, і ми вважаємо, що можемо змінити ситуацію, ми це робимо", — заявила Сіммонс.

Дипломат наголосила, що саме тому Великобританія була у танковій та протиповітряній коаліції.

"Ми часто були першими, хто надавав допомогу. Але з погляду винищувачів ми вважаємо, що це довгострокова перспектива", — наголосила посол.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, навіщо Кремль підняв на сполох Тихоокеанський флот.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що росіяни більше не здатні активно наступати на кількох напрямках навіть у Донецькій області. Тому масштабно штурмують або Бахмут, або Авдіївку. Тим часом, секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що українські захисники мають кілька варіантів розвитку подій на фронті. За його словами, всі припущення щодо контрнаступу ЗСУ, які зараз робляться в публічному просторі, не мають під собою жодних підстав. Що можна сказати про битву за Донбас, а також про інформаційну битву щодо майбутнього українського контрнаступу? Які основні висновки слід зробити, до чого готуватись? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини