Головна Новини Суспільство Війна з Росією У бою за Бахмут загинув відомий діджей
commentss НОВИНИ Всі новини

У бою за Бахмут загинув відомий діджей

Мехряков загинув, прикриваючи побратимів від ворожих обстрілів

5 квітня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

До військового вторгнення  Андрій Мехряков був знаним  в Херсоні  діджеєм, але він не  залишився байдужим до долі рідної країни у важкий час агресії і  став  в лави  ЗСУ.

У бою за Бахмут загинув відомий діджей

Андрій Мехряков (фото з відкритих джерел)

Мехряков  воював з окупантами під  Бахмутом, де і поліг, як і багато українських  героїв, його однодумців.  Про загибель "Меха" повідомили  4 квітня. Як повідомили представники  ГО Centuria, солдат поліг в бою, прикриваючи  фронтових побратимів: 

"Андрій Мехряков – воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом з Херсона. Прийшовши в наш підрозділ, познайомився з криворізькими легіонерами, так він і приєднався до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровний і відважний чоловік, який з посмішкою знищував ворогів нашої нації".

Стало відомо, що до військового вторгнення молодий  херсонець  був діджеєм в ШАDЕ в своєму обласному центрі. Його знали  під псевдонімом Dj Apache. 

"Підрозділ як сім'я, у всіх свої нюанси, суперечки та інша х*рня, але всі один за одного готові спуститися в пекло", — повідомляв  Андрій  Мехряков на  власній  сторінці в  соціальних мережах. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в бою загинув легендарний комбат "Да Вінчі"Герой України Дмитро Коцюбайло, який воював з 2014 року,  загинув в бою під Бахмутом. Про це повідомляють "Коментарі". Більш відомий під псевдо "Да Вінчі" Дмитро воював з 18 років у складі ДУК "Правий сектор", на момент загибелі 27-річний Дмитро Коцюбайло вже керував механізованим батальоном. Одним з перших про цю страшну втрату повідомив президент України Володимир Зеленський. За його словами, український військовий загинув в бою під Бахмутом.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини