Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білоусова висловилися про формулу миру Зеленського: кажуть, що Кремль знає план НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білоусова висловилися про формулу миру Зеленського: кажуть, що Кремль знає план НАТО

У Міноборони РФ заявили, що НАТО хоче ввести війська в Україну

13 вересня 2024, 12:37
Поділіться публікацією:

Північноатлантичний альянс нібито планує запровадити війська в Україну. Крім того, росіяни переконують, що США "готовляться до війни в Азії", створюючи нові блоки безпеки. Як передає портал "Коментарі", таку заяву на щорічному форумі Сяншань зробив заступник міністра оборони Росії Олександр Фомін, пише Reuters.

У Білоусова висловилися про формулу миру Зеленського: кажуть, що Кремль знає план НАТО

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Росія та Китай підтримують створення справедливого, багатополярного світового порядку, заснованого на рівності та взаємній повазі. Щоб створити умови для примусу Росії до переговорів за формулами Києва, країни НАТО планують запровадити війська в Україну. Це небезпечна гра, яка може призвести до прямого конфлікту ядерних держав", — заявив Фомін.

Цікаво, що в НАТО неодноразово наголошували на тому, що не планують відправляти війська в Україну і навіть поки що відкидають ідею про те, щоб направити військових інструкторів, що полегшило б і прискорило підготовку українських солдатів.

У той же час міністр оборони Китаю Дон Цзюнь на форумі заявив, що КНР посилюватиме військові зв'язки зі своїми сусідами, зокрема з країнами, що розвиваються.

Глава Міноборони КНР заявив, що офіційний Пекін дотримується єдиної позиції, що переговори є єдиним способом для завершення війни в Україні та на Близькому Сході. Китаю заявив, що "конфронтація нікуди не веде".

"Єдиним виходом для вирішення таких гарячих проблем як криза в Україні та ізраїльсько-палестинський конфлікт є просування миру та переговорів", — сказав міністр оборони Китаю на церемонії відкриття.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається в Курській області: про які "подвиги" говорять у Міноборони РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини