Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білорусі йде прихована мобілізація: стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі йде прихована мобілізація: стали відомі подробиці

Мобілізацію у Білорусі маскують під виглядом навчальних зборів

18 жовтня 2022, 19:39
Поділіться публікацією:

У сусідній Білорусі під виглядом навчальних зборів насправді триває мобілізація, що приховується. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на  на повідомлення Генерального штабу Збройних сил України.

У Білорусі йде прихована мобілізація: стали відомі подробиці

У Білорусі проходить прихована мобілізація (фото з відкритих джерел)

"Під виглядом навчальних зборів тривають заходи прихованої мобілізації до Збройних сил Білорусі. За наявною інформацією, проходять заходи підготовки операторів зенітних ракетних систем та екіпажів танків", -  йдеться у повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що до чого готуватися на фоні ракетних атак, що почастішали, і мобілізації в РФ. Радник Офісу президент України Олексій Арестович під час бесіди з правозахисником Марком Фейгіним заявив, що після успіху ЗСУ на Харківському напрямку у багатьох українців виникло хибне враження, ніби війна відбувається далеко і можна розслабитися. Однак супротивник знайшов спосіб нагадати, що нічого ще не закінчено. На його думку, не виключено, що доведеться оголошувати нову хвилю мобілізації до лав української армії, "якщо сюди приїде мільйон російських мобілізованих". Політолог, конфліктолог Богдан Петренко наголошує, що потенційно мобілізація в РФ вирішує лише одну з багатьох проблем російської армії. А саме – проблему наявності особового складу. Щодо української армії, то великої потреби у додаткових людських ресурсах зараз немає, упевнений Богдан Петренко. Але є потреба, акцентує він, у далекобійному та високоточному озброєнні, у сучасній техніці. Політтехнолог, боєць спецпідрозділу "Хорт" Олександр Кондратенко розмірковує, що мільйон гіпотетично мобілізованих у РФ – цифра, звісно, серйозна. І не варто вірити ЗМІ, які нам періодично показують, що там набирають різноманітних маргіналів, алкашів, зеків і так далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 01:37

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz


Новини