Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білорусі показали, звідки запускали ракети по Україні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі показали, звідки запускали ракети по Україні (ФОТО)

Загалом у проміжку часу з 05:23 до 06:29 з аеродрому було запущено близько 25 ракет

28 липня 2022, 10:04 comments2314
Поділіться публікацією:

На фотографії потрапили ранкові запуски ракет із аеродрому Зябрівка, що знаходиться на Гомельщині Білорусі. Як повідомляє портал "Коментарі", фото опублікував телеграм-канал "Беларускі Гаюн".

У Білорусі показали, звідки запускали ракети по Україні (ФОТО)

Ракетний комплекс "Іскандер". Фото: із відкритих джерел

У повідомленні сказано, що всього з 05:23 до 06:29 запущено близько 25 ракет. Пізніше з'явилися дані, що вибухи були у Київській та Чернігівській областях.

Журналісти-розслідувачі припускають, виходячи з того, що всі запуски були з ОТРК "Іскандер", то на аеродромі має бути щонайменше 6 таких комплексів. Щоб підтвердити цю інформацію, потрібні або професійні знімки з супутника, рівня компанії MAXAR, або відомості очевидців, які безпосередньо бачили переміщення російських дивізіонів на білоруські аеродроми.

Телеграм-канал нагадала, що на цьому аеродромі з цього часу знаходяться до 10 одиниць зенітних ракетних комплексів С-300/400 і, орієнтовно, щонайменше 2 оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер".

Щодо перспектив вторгнення білоруських чи російських військ в Україну з боку кордону Білорусі, то журналісти відзначили. Що на даний момент у них немає даних, які підтвердили б таку можливість. Поки що формування ударних угруповань, як і раніше, не зафіксовано.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС України пояснюють словами Сергія Лаврова щодо переговорів тим, що росіяни хочуть зупинити контрнаступ ЗСУ на півдні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: перед яким вибором опинився Захід – чому почалися розмови про "втому". Експерти детально розібрали ситуацію у ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання.

У Білорусі показали, звідки запускали ракети по Україні (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини