Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білому домі висловилися щодо можливості вступу України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі висловилися щодо можливості вступу України в НАТО

Сполучені Штати Америки підтримують Україну на шляху вступу до НАТО, проте в даний час вважають це не основним

3 червня 2023, 19:35
Поділіться публікацією:

Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на "Європейську правду".

У Білому домі висловилися щодо можливості вступу України в НАТО

Карин Жан-Пьер. Фото з відкритих джерел

Наразі, у Білому домі зосереджені на наданні українській державі військової допомоги для перемоги у війні з Росією. Таку заяву під час брифінгу зробила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.

"Ми віддані політиці відкритих дверей НАТО. Будь-яке рішення ухвалюється 31 членом Альянсу і країною, яка хоче вступити. Це не змінилось… Але зараз ми сконцентровані на тому, що можемо зробити для підтримки зусиль України в боротьбі за демократію, свободу проти агресії Російської Федерації. І це те, що ми будемо продовжувати робити", – зазначила речниця позицію Сполучених Штатів Америки.

"Ми продовжуватимемо у тому ж дусі", — маючи на увазі військову підтримку, надану Україні, у сумі на $300 млн.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Хто і чому закликає Україну розпочати переговори – який тут інтерес Китаю Китай як головний миротворець, який пропонує вже зараз розпочати переговори, не зацікавлений у тому, щоб режим Путіна програв.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Це дивна суміш Першої світової та гібридної війни майбутнього, — американськийветеран про війну в УкраїніАмериканський ветеран Карл Ларсон, що пів року воював в Україні, переконаний, що воїнам ЗСУ бракує сучасного оснащення. Ларсон поїхав на війну, в чужу для нього країну, разом із другом-добровольцем, той загинув від російського снаряду. Військовий досі зберігає уламок ворожої зброї як пам'ять про товариша. Він переконаний, що його друга можна було б урятувати, якби українські військові були краще оснащені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ной

3 червня 2023, 19:17

вот тебе и шоколадка


Новини