Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бєлгородській області встановлюють блокпости: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області встановлюють блокпости: подробиці

У Бєлгородській області обмежують в'їзд на прикордоння

20 березня 2024, 10:15 comments1823
Поділіться публікацією:

У Бєлгородській області встановлюють блокпости у низці населених пунктів. В'їзд на прикордонні території обмежують. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російський Telegram-канал Astra.

У Бєлгородській області встановлюють блокпости: подробиці

У Бєлгородській області встановлюють блокпости. Фото: з відкритих джерел

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков напередодні повідомив, що з 20 березня у семи населених пунктах обмежать в'їзд. Йдеться про населені пункти Козинка, Глотове, Гора-Поділ, Безіменно, Новостроївка-Перша та Новостроївка-друга, а також місто Грайворон

Як зазначалося, на в'їзді до цих населених пунктів установлять блокпости.

Крім того, російські чиновники хочуть встановити "порядок відвідування" будинків у нібито рамках безпеки. Також, за словами російських державних ЗМІ, школярів прикордонних населених пунктів Бєлгородської області до кінця тижня відправили на канікули, а в коледжах та вишах запровадили дистанційне навчання.

Зазначимо, пройшло вже більше тижня з початку рейду легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Російського добровольчого корпусу (РДК) та Сибірського батальйону на території Російської Федерації. Російські повстанці запевняють, що знищили масу живої сили та військової техніки путінської армії. А сам Путін після свого чергового переобрання знову відреагував на дії росіян, які протистоять його режиму зі зброєю в руках. Пригрозив їх знищенням та створенням певної "санітарної зони" на територіях України, прикордонних із РФ. Що можна сказати про рейд російських добровольців і реакцію цього путінського режиму на даний момент? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які цілі мають російські добровольці під час рейду до РФ: чому дивує реакція Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

24 березня 2024, 23:46

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.


Новини