Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бєлгородській області вибухи – росіяни повідомляють про потужний бій
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області вибухи – росіяни повідомляють про потужний бій

Жителі Бєлгородської області РФ чули гучні вибухи, після чого в небо почав здійматися чорний дим

22 травня 2023, 11:37 comments6774
Поділіться публікацією:

Сильні вибухи в селі Замостя Грайворонського міського кола Бєлгородської області РФ чули місцеві жителі 22 травня. Після чого у районі зникло електропостачання. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пишуть місцеві Telegram-канали.

У Бєлгородській області вибухи – росіяни повідомляють про потужний бій

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Жителі села Замостя повідомили про "гучні звуки", після яких піднявся стовп диму. Місцеві також скаржаться на відсутність електропостачання.

До того ж мешканцям Грайворона надійшло повідомлення від системи попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій про те, що район нібито перебуває під обстрілом.

Також низка російських пабліків повідомила про те, що в Грайворонському міськокрузі йде "найпотужніший бій із застосуванням важкої артилерії". Також деякі коментатори припустили, що це і є початок анонсованого раніше контрнаступу ЗСУ з маневрами, що відволікають увагу на території РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — елітні підрозділи російського спецназу (з 3-ї та 22-ї гвардійських бригад спеціального призначення) прибули до населеного пункту Теткіно, Курської області РФ, що межує із Сумською областю України. У Центрі національного опору припускають, що основна мета цього перекидання – контрдиверсійна діяльність у прикордонній частині, а також проведення диверсій та підняття бойового духу російських підрозділів. За оцінками Інституту вивчення війни (ISW), таким чином РФ також намагається закріпити частину українських військ у прикордонних регіонах, не даючи їх перекинути на критично важливі ділянки фронту. Експерти проаналізували висловлені версії та дії агресора спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки саміту G7: що стало ключовим – на яку допомогу може розраховувати Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини