Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бєлгородській області кілька селищ залишилися без влади: у ГУР розповіли, що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгородській області кілька селищ залишилися без влади: у ГУР розповіли, що сталося

На території Бєлгородської області повстання триває та набирає обертів та масштабів

27 травня 2023, 10:17 comments2856
Поділіться публікацією:

У Бєлгородській області РФ, де продовжують свої рейди бійці "Русского добровольческого корпуса" (РДК) та легіону "Свобода Росії" (ЛСБ), низка населених пунктів вже не контролюються офіційними ставлениками Кремля. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі передачі "Новий відлік".

У Бєлгородській області кілька селищ залишилися без влади: у ГУР розповіли, що сталося

Бєлгородська область. Фото: із відкритих джерел

Представник української розвідки розповів, що на території Бєлгородської області партизанський рух набирає обертів. Вже є селища, переважно вони розташовані неподалік кордону з Україною, які російська влада вже не контролює.

При цьому ГУР відмовилися назвати ці населені пункти.

"Є кілька селищ на прикордонні, з яких фактично пішла рашистська влада. У принципі там зараз немає влади жодної", — зазначив Юсов.

Він заінтригував заявою про те, що представники повстанців та руху опору "зараз активно діють, у тому числі й у столичному регіоні".

В українській розвідці додають, що на сьогоднішній день ще не сталося запеклих боїв у Бєлгородській області, але до цього все йде, тому що Путін не змириться з тим, що частина регіонів Росії поступово почне втрачати керованість із центру, Міноборони РФ перекине в ці регіони частину військ, що сьогодні в Україні. Отоді й варто очікувати справжнього протистояння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — топ-темного тижня залишається рейд бійців "Русского добровольческого корпуса" (РДК) та легіону "Свобода Росії" (ЛСР) до Бєлгородської області. Які висновки можна зробити на даний момент з огляду на те, що Міноборони Росії розповідає свою версію подій, а РДК – свою, відверто знущаючись з путінських чиновників, пропагандистів і силовиків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини