Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бахмуті на Росію чекає пастка: ЗМІ розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бахмуті на Росію чекає пастка: ЗМІ розкрили подробиці

Втрати Росії при наступі на Бахмут будуть нерівноцінні тому тактичному успіху, якого вдасться досягти

11 січня 2023, 16:35 comments1767
Поділіться публікацією:

Російське військове командування може припуститися стратегічної помилки в Бахмуті Донецької області. Це у свою чергу надасть Україні нові можливості для наступу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Bloomberg.

У Бахмуті на Росію чекає пастка: ЗМІ розкрили подробиці

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Видання, посилаючись на експертів, зазначає, якщо російські війська зайдуть у Бахмут, це буде лише тактичним успіхом російської армії, але ніяк не стратегічним. Величезним мінусом для росіян стануть втрати особового складу. Схожа ситуація у росіян уже сталася влітку 2022 року. Тоді російські війська були виснажені та сильно розтягнуті. Це спричинило те, що українці атакували ефективно восени.

"Bloomberg" пише, водночас українські західні аналітики звертають увагу, що хоч ґрунтові дороги й замерзли і це сприяє просуванню військової техніки, проте найближчими місяцями не варто чекати масштабного наступу жодної зі сторін. Аналітики сходяться на думці, що найближчими тижнями бої будуть йти поблизу Бахмута, Соледара, також по лінії Сватого-Кременна. Як далі розвиватиметься ситуація, покаже весна. Тому що все залежатиме не лише від погодних умов, а й від того, як швидко армії двох країн зможуть накопичити ресурси, які потрібні для наступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін розповів, кому Росія ще тримається, незважаючи на безпрецедентні санкції Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: ключові складові поразки Росії цього року – чи є вже перспективи. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини