Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бахмуті 16-річний юнак здавав ворогу позиції ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бахмуті 16-річний юнак здавав ворогу позиції ЗСУ

СБУ затримала 16-річного юнака, який надавав ворогові місця розташування артилерії

24 серпня 2022, 18:24 comments1740
Поділіться публікацією:

СБУ викрила і затримала 16-річного юнака у Бахмуті, який передавав ворогові дані про розташування позицій української артилерії. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Донецької обласної прокуратури.

У Бахмуті 16-річний  юнак здавав ворогу позиції ЗСУ

У Бахмуті затримали 16-річного юнака, який передавав ворогу дані (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що слідчі з'ясували — 16-річний юнак співпрацював з окупантами РФ протягом червня-серпня 2022 року.

"Правопорушник передавав ворогу через месенджер координати місць дислокації та бойових позицій артилерійських підрозділів ЗСУ у Бахмуті та Бахмутському районі", — повідомили в СБУ.

Наразі відомо, що суд арештував юнака. За передачу даних про ЗСУ йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запорізькій області загинув колаборант. 24 серпня у Запорізькій області був підірваний автомобіль гауляйтера селища Михайлівка Івана Сушка. Він загинув на місці. Відтак у мережі вже з'явилися перші подробиці та відео з місця інциденту. ЗМІ РФ показали відео з камери спостереження, куди влучив момент підриву машини Івана Сушка. У повідомленнях також йдеться, що на той момент, коли був підірваний автомобіль, гауляйтер був  разом із прийомною дочкою. Вона вижила.

 Нагадаємо, що "Коментарі" Резніков вперше розповів про послання міністра оборони Білорусі від Шойгу 26 лютого. У перші дні вторгнення РФ міністр оборони Білорусі Віктор Хренін дзвонив до міністра оборони України Олексія Резнікова. Під час телефонної розмови він озвучив пропозицію капітулювати. Також 24 лютого до Офісу президента України дзвонили з Кремля та пропонували здатися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини