Головна Новини Суспільство Війна з Росією У армії РФ є проблеми, про які ніхто не говорить. У США розповіли, чому окупанти не мають успіхів
commentss НОВИНИ Всі новини

У армії РФ є проблеми, про які ніхто не говорить. У США розповіли, чому окупанти не мають успіхів

Російські загарбники не в стані закріпити свої тимчасові успіхи в Україні, заявив колишній командувач Сухопутних військ США Бен Ходжес. За його словами, чомусь не прийнято говорити про те, що армія РФ також має проблеми

2 квітня 2024, 13:49 comments1891
Поділіться публікацією:

Бен Ходжес, колишній командувач Сухопутних військ США в Європі прокоментував ситуацію щодо тимчасової окупації Авдіївки російськими загарбниками. Зокрема, він зауважив, що російські окупанти не можуть повною мірою скористатися захопленням міста через відсутність необхідних спроможностей.

У армії РФ є проблеми, про які ніхто не говорить. У США розповіли, чому окупанти не мають успіхів

Війна в Україні

Ходжес нагадав, що Авдіївка впала 5 тижнів тому, проте окупанти не в змозі використати цю ситуацію на свою користь і досягнути якихось нових успіхів.

Ходжес також зазначив, що, хоча багато говорять про недостачу боєприпасів в Україні та втрати серед її військових, а також втрату Авдіївки, рідко хто звертає увагу на реальні проблеми російської армії, які там насправді є.

Колишній командувач Сухопутних військ США в Європі висловив сумнів щодо оголошених співвідношень артилерійських боєприпасів Росії до України, описуючи їх як необ'єктивні. Зокрема вважається, що кількість боєприпасів у агресора у п’ять або і десять раз більше, ніж у Сил оборони.

Ходжес пояснив, що, хоча ця інформація може в деяких випадках бути правдивою, росіяни не мають можливості використовувати цю потенційну перевагу через втрату багато досвідчених офіцерів і сержантів під час повномасштабної війни з Україною.

За словами Ходжеса, українці значно більш мотивовані, оскільки захищають свою країну та мають більш глибоке розуміння місцевості. Натомість російські військові виступають як окупанти та загарбники. Він також вважає, що кількість росіян, які дійсно хотіли б воювати в Україні, дуже низька.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідає, що Сили оборони змушені були залишити Авдіївку через брак боєприпасів. При цьому військові розповіли про невідомі обставини боротьби за це українське місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини