Головна Новини Суспільство Війна з Росією Битва за Авдіївку: бійці Третьої штурмової розповіли невідомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Битва за Авдіївку: бійці Третьої штурмової розповіли невідомі подробиці

Бійці порівняли бої за Бахмут та Авдіївку, розповіли про евакуацію та роботу БпЛА

14 березня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

Військові Третьої штурмової бригади розказали невідомі подробиці під час  битви за АвдіївкуПро це йдеться в сюжеті Новини.LIVE.

Битва за Авдіївку: бійці Третьої штурмової розповіли невідомі подробиці

Бої за Авдіївку (фото з відкритих джерел)

"Багато відомих людей знаходяться в нашій бригаді, і легендарними нас робить мотивація, наші дії, наш шлях до перемоги, як ми цього бажаємо і як ми до цього йдемо. А щодо мотивації для людей, то їх не змотивують кошти, якщо для них не були мотивацією міста, стерті з лиця землі — Бахмут, Буча, Ірпінь, Харків, який обстрілюється. Якщо це для них не мотивація, то більше справа у вихованні", — розповів командир підрозділу "Ерік Хитрий".  

Захисники  третьої ОШБр порівнюють  бої за Бахмут та Авдіївку. Так, штурмовик "Шустрий" розповів, що, коли на Бахмутському напрямку були штурми, зачищали, то в битві за  Авдіївку  було трохи інше завдання. 

"Кожна задача відрізняється, сказати, що вони були однакові, не можна", — продовжив "Шустрий". 

"Погон", другий номер зі складу  медичного екіпажу  розповів, що складна евакуація з Авдіївки була тому, що вона йшла постійно, не було часу відпочити. 

"Завдяки тому, що рівень медицини бійців був доволі високий, вони на полі бою надавали дуже хорошу медичну допомогу. Так само, поки їх привозили сюди, були в стабільному стані. Мінус, що ти постійно їздиш, нормально не спиш, не було часу поїсти. Але це не так важливо, бо була робота, яку потрібно виконати", — зазначив "Погон".

Ще  військові  розповідали, яку роль під час боїв відіграють дрони та яку кількість їх втрачають.

"Штурмові групи не завжди бачать ворога, коли бої у приватному секторі. Багато будинків, погребів, в яких росіяни ховаються. Тим паче ночами вони ходять по одному, і з дрона їх легше побачити. Цікава робота тим, що ти безпосередньо спостерігаєш за полем бою, першим отримуєш актуальну інформацію, плюс це коригування артилерії на ворога, яке завдає їм великої шкоди", — розповів оператор-розвідник БпЛА "Арчі".

Оператор-розвідник БпЛА "Емінем" зазначив що було так, що за одну операцію  втрачали  більше 10 дронів. 

"Це за один день. Те, що це розхідний матеріал, я можу підтвердити, це 100%. Але краще втратити 10 дронів, ніж одне людське життя", — каже "Емінем".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто "здав" Авдіївку, військовий жорстко відповів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:30

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини