Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хто "здав" Авдіївку: військовий жорстко відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто "здав" Авдіївку: військовий жорстко відповів

Військовий Олександр Карпюк розповів, хто винен у втраті Авдіївки

18 лютого 2024, 20:35 comments7837
Поділіться публікацією:

Українські  бійці в ніч на 17 лютого залишаючи  раніше зайняті позиції, пішли з  міста  Авдіївка  в Донецькій області. 

Хто "здав" Авдіївку: військовий жорстко відповів

ЗСУ вийшли з Авдіївки (фото з відкритих джерел)

Командир екіпажу аеророзвідки Олександр Карпюк (Serg Marco) написав в соціальних мережах,  хто винуватий, що  втратили  Авдіївку.  

Як стверджує військовий, в тому, що ЗСУ відійшло з  Авдіївки, найперше винні цивільні, які мають бути мобілізовані, проте не йдуть до лав Збройних сил України  та народні депутати.

Блогер продовжив, що кожен боєць, хто захищав Авдіївку, підтвердить, що робили все,  що можна, і навіть  виконували непопулярні рішення, коли в  окопи йшли  всі – спецура, замполіти, пілоти БпЛА.

"А черг до військкоматів з закликом "Захистимо Авдіївку" я не бачив. Тому. Якщо ви цивільний, подивіться на себе в дзеркало. Можливо саме такі як ви, є причиною. Причиною того, що втомлені бійці повинні були захищатись від у 5-7 разів більшого противника, а їм не прийшли на допомогу. Ви не прийшли. Окремо вкурвлюють військові, нарізавши собі штабні/тилові посади, які сидять вже другий рік в ППД (пункті постійної дислокації — ред.), але встромлюють пику в кожен двіж зі своєю експертною думкою. В мене, наприклад, велике питання, якого х*ра в окопи можна відправити артилерію, пілотів, звʼязківців, але не можна відправити ППД чи штаб. В результаті в окопах воюють більш унікальні спеціалісти, чим ті, які сидять по штабам", — стверджує військовий.

Військовий  ще висловив свої  зауваження до нардепів. Каже, що депутати Верховної Ради за весь час активного наступу на Авдіївку не могли прийняти закон про мобілізацію.

"Тому що ви всираєтесь прийняти непопулярні для народу рішення – то ні, ніхера ми не забудемо. Просто, мабуть треба кожні три дні відправляти чергового депутата на фронт, поки затягується процесс, тоді ви звісно пришвидшились. Правило "не був — не пиз*и" залишається актуальним. В нас тут вистачає внутрішнього негативу, ми в ньому існуємо буквально в епіцентрі пи**еця", — наголосив блогер.

Дісталось від командира екіпажу аеророзвідки Олександра Карпюка   "диванним експертам".

"Якщо ви вважаєте, що знаєте, як треба воювати на цьому фронті, зобов'язуюсь організувати відношення до 59-ї бригади кожному, хто вважає, що має право це розповідати з дивану. Це просто якийсь неймовірний кугутизм, чотири місяці сидіти та розповідати про злочинні ТЦК. А потім про те, як погано, якщо ухвалять закон про мобілізацію, і зразу після цього треба звалювати з країни, але на цьому тижні всі ці експерти стають стратегами… Тут люди робили неймовірне, щоб втриматись, і точно с*ка не вам оцінювати їхні дії", – підсумував Олександр Карпюк.

Хто ”здав” Авдіївку: військовий жорстко відповів - фото 2

Хто ”здав” Авдіївку: військовий жорстко відповів - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що нардеп заявив, що ЗСУ змогли б захистити Авдіївку, якби не чекали стільки на F-16

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

паша

19 лютого 2024, 02:28

Эта плешивая тварь из кремля- пуйло, его не в тюрьму садить надо, а всенародно четвертовать следует, а его поганые куски мерзкого мяса (тела) сжечь в крематории, а вонючий пепел его растворить в азотной кислоте после чего кислоту нейтрализовать щёлочью, чтобы не засерать окружающую среду, и спустить всё в канализацию! И чтобы ни духу его ни следа нигде не осталось! Всё что он, за свою поганую жизнь сделал, что выдумал(указы, распоряжения, законы), всё с чем соприкасался- всё следует отменить и уничтожить, вплоть до его вонючего нижнего белья. А вот соратников его и дружков всякого рода и почитателей можно в тюрьмы посадить, навсегда. А народ руський думаю, что опомнится и поймёт всё, как его лапошили. ДУМАЙТЕ,АНАЛИЗИРУЙТЕ,СОПОСТАВЛЯЙТЕ.

паша

19 лютого 2024, 01:20

действовать нужно решительно и кардинально, иначе может ничего не получиться. А всех кто мешает, и, тем более не помогает, посылать "подальше". Уговаривать и панькаться ни с кем не стоит. В тоже время действовать нужно очень взвешенно, расчётливо, и осторожно.

Ігор

18 лютого 2024, 21:55

Ніхто не хоче вмирати за ваші разборки. Ні 2 мільйони багатіїв чиновників суддів членів наглядових рад з мільйонними заробітками і спецпенсіями. Ні рідні цих феодалів: власники маєтків та бізнес-нерухомості. Ні 35 000 попів та кілька тисяч юдейських попів. Дістали ви вже зі своїми вимогами захищати те, що нікому не потрібно. Це ваші: російськощелепних, разборки в середині "русского мира". Де ви своїм рыдным языком все вирішуєте, ще й хит*руєте, щоб обійти машинний контроль вашого рыдного языка. Ви там досі шансон слухаєте, отримані гроші в рублях рахуєте, крымыналъны серіали дивитесь ... То й живіть там самі. Хто вам, в цьому концтаборі, дав право вирішувати за інших? Ваш легітимний, як Янукович Фюрер? Хто вам дав право занурювати весь світ у катастрофу? Богами рівними Фюреру стали?


Новини